IT

For at sikre vores kunder den bedst mulige hverdag har vi fokus på gode IT-løsninger. Vi er specialister i at forstå vores kunders situation, lave koblingen til hvordan IT-infrastrukturen bedst kan understøtte kundens udvikling og sikre succes i eksekveringen.

Da vi også arbejder med industri IT, har vi stor forståelse for vigtigheden af en stabil drift. I vore løsninger gør vi en stor indsats for at have en flerstrenget drifts model, hvor der er indbygget redundans. F.eks er vores backup typisk 2 eller 3 doblet således at der er en lokal kopi til hurtig reetablering og en fjern kopi til sikring af driften ved total nedbrud.

Support

Vi træder til fra gang til gang og sørger for at I får den rette assistance. Afhængig af behovet for hjælp klarer vi det enten telefonisk eller koblet op via remote.

Kræver opgaven at der skal køres ud, så yder vi også denne service, dog til en mer pris afhængigt af hvor langt der er.

Vi yder support på både Linux, Windows og Mac, klienter såvel som servere.

Fast timepris. Ingen binding.

MailIcon

Mail

Hovmark tilbyder flere former for mail løsninger, som har hver sine fordele og anvendes bedst i hver af sine scenarier.

Office 365

Med Office 365 får I ikke bare mail, men også hele Office pakken. Denne løsning er god hvis man ikke skal have alt for meget specialiseret i sin løsning.
Office 365 er Cloud baseret og er derfor tit nemmere at vedligeholde.

Microsoft Exchange

Med en Mail Exchange server kan du tilgå din mail og kalender fra Outlook, og få adgang til dine e-mail fra enhver computer eller mobiltelefon.
Dataene ligger på en central server, det betyder at indbakken og kalenderen altid er opdateret samt at du kan dele kalender og fælles post med kollegerne.

Spamfilter

Hos Hovmark Data har vi også vores eget spamfilter system, som filtrerer indkomne mails og sørger for at du kun får det som du har brug for. Alt det uønskede tager vi os af for dig.

Spamfilteret er optimeret mod forretnings brug, og specielt indrettet til også at håndtere shipping/transport branchen, med de udfordringer der er specifikt for de brancher.

IMAP hosting

Mailhosting gennem os, idebærer avanceret spam filtrering, selvvalgt mailnavn, samt nem oprettelse af nye mailbokse.

15102009015

Infrastruktur

Vi tilbyder opsætning af netværk, som bl.a. VPN mellem afdelinger eller hjem, trådløst og/eller kablet.

Når vi laver netværk sætter vi os ind i de enkelte omgivelserne og sørger for at bl.a. udstyret skaleres til opgaven. Derudover tager vi også højde for kundens sikkerhed med eksempelvis firewall og overvågning af netværket.

backup

Backup

Det er vigtigt at have en plan for sin backup. Hvis man ikke har nogen backup og katastrofen rammer, så er det surt.

Vi tager backup af både Windows og Linux, klienter såvel som servere. Når der skal tages backup lægger vi en plan for hvor meget der skal gemmes, i hvor lang tid det skal gemmes samt hvor mange hele og del backups der skal laves.

Security

Sikkerhed

Hovmark tilbyder sikkerhedsløsninger, som dækker jer hele vejen rundt. Vore løsninger dækker bl.a. overvågning, netværk, antivirus, penetrationstestning, backup, kryptering, kodegennemgang, logning samt begrænsning af netværket.

Kryptering

Har I f.eks.en webshop kan det være en god idé at få den krypteret. Det betyder at jeres kunder er mere sikre når de handler hos dig. Du har måske lagt mærke til at adressefeltet på visse hjemmesider bliver vist som grønne, det betyder at de har en godkendt kryptering og at man som kunde er sikker på denne side.

IP_telefoni

IP-telefoni

Vi har arbejdet med telefoni siden 1990 og har de bedste forudsætninger for at kunne tilbyde din virksomhed en komplet IP kommunikations løsning.

IP-telefoni har mange fordele. Hos Hovmark kan vi lave løsninger, der passer til jeres kontor med funktionaliteter, som eksempelvis køer, viderestilling, ventemusik og meget mere.

IMAG0250

Overvågning

Med vores overvågningsløsning får du et web login til en central server, hvor du kan følge dine kameraer live eller se optagelser fra tidligere. Du får mulighed for at vælge om der konstant skal optages eller om der kun skal optages når kameraerne opdager bevægelse. Det er også muligt at udsende en alarm til mail, SMS eller et centralt alarm, system når der konstateres bevægelser.