Udvikling

Hos Hovmark Data har vi vores egen udviklingsafdeling, hvor vi laver alt fra interne systemer til databehandling. Vi er med i hele projekts forløb fra idé til slut produkt og sikre at kundens behov opnås.

Intranet

Intranet

Interne systemer er en stor del af en virksomhed. For at holde styr på virksomhedens værdier er et godt Intranet et kerne punkt.

Når vi laver et internt system foretrækker vi web baserede løsninger, som gør det mere dynamisk og at der ikke skal installeres et program på hver enkelt klient, der skal have med systemet at gøre.

Vi har lavet interne systemer, som bruges til bl.a. løn, rapporter, overvågning, data-indsamling og meget mere.

whiteboard-849810_960_720[1]

Data opsamling, styring og regulering

Hvad er data opsamling?

Data opsamling er den process, der kræves for at måle et elektrisk eller fysisk fænomen, som f.eks. spænding, strøm, temperatur, tryk eller lyd med en computer. Et data opsamlings system består af sensorer, målehardware og en computer med programmerbar software. Dette giver en mere effektiv, fleksibel og slagkraftig måleløsning samt bedre muligheder for produktivitet, display og tilslutningsegenskaber.

præsentation_af_data

Præsentation

Hovmark Data har både erfaring på data opsamling såvel som præsentation af den gældende data. Vi arbejder med data og skaber visninger i form af grafer, tabeller samt kort, som gør jeres data mere meningsfyldte og brugbare. Vi kan sætte os ind i både nye og gamle data og få det bedste ud af det.

F.eks. har vi på et af de store regionale sygehuse leveret miljø overvågning af mere end 400 køleskabe og lokaliteter, hvor vi registrerer og giver alarm ved overskridelser af fastlagte grænseværdier.

Hjemmeside udvikling

Hjemmesider

Kunne du tænke dig din egen hjemmeside? Eller trænger din hjemmeside til et frisk pust så den igen er med på moden? I så fald kan Hovmark hjælpe dig med at få den helt rette hjemmeside. Hos Hovmark kan du nemt få hostet din hjemmeside. Vi opretter en helt ny WordPress hjemmeside til dig. Efter dette kan du selv arbejde med opsætning.

Afhængig af industrien du befinder dig i, kan der opstå forskellige krav til udseende og funktionalitet af hjemmesiden.
Ønsker du specielt design, tilbyder vi også denne service.

For priser, kontakt os venligst.
support@hovmark.dk
Tlf. 76 12 59 00