Industri

Med stor succes har vi haft med flere industrielle opgaver at gøre, som strækker sig både på land og på vand såvel som i luften. Vi kombinerer udvikling og industri for at give bedre sikkerhed og en nemmere hverdag.

N HP 500 4x2 003

Transport

Vi har specielt udviklede løsninger til transport firmaer.

Vore løsninger kan overvåge lastvognes position, retning, hastighed, temperatur og meget mere.

Systemet er også udviklet til specifikke ting, såsom at tjekke om dørene er lukket, temperaturen i lasten, om traileren er tilsluttet samt tjekke distancen, der er kørt for en tur. Hele systemet giver et godt overblik over hvor mange aktive trailere man har, samt hvad deres status er.

Udover indsamling af trailer- og lastvogns data så kan systemet også bruges til at administrere chauffører, biler, trailere, brændstof, løn, køre- og hviletider.

Løsningerne kan bruges i forskellige erhverv såsom dyretransport, engros, medicin og fødevare transport. Systemet har en bred vifte af muligheder, som kan tilpasses og skaleres alt efter hvilke erhverv det anvendes i, samt hvilke ønsker man har til det.

  • Tourplanner
  • Driverservice
  • Trailerlog
Læs mere om vores transportløsnigner på tourplanner.dk og driverservice.eu
foto-700x400

Vind

I samarbejde med J2 Electronics og Lyster Wind har vi udviklet løsninger til kraner, hvor vi kan måle på vinden og skabe et overblik, formelt kendt som Cranelog. Hovedsageligt har systemet været brugt til installation af vindturbiner, men kan sagtens anvendes til andre arbejdsopgaver.

Regnmåler

Hos Hovmark Data har vi udviklet en regnmåler der kan bruges af shipping virksomheder og byggepladser.

Modellen kan måle på hvor meget det har regnet, samtidig med tidspunktet for hvornår det begyndte og sluttede med at regne.

Du kan logge ind og se data for at dokumentere hvornår det har regnet.

Data er præsenteret i form af grafer.

IMG_20160210_181953

Produktion

Produktions miljøer er en særlig udfordring og produktions tab bliver hurtigt meget dyrt.

Vi har derfor stor fokus på stabilitet og overvågning i vore industri løsninger.

Styrings- og måle udstyr anvendt i produktions området anvender ofte andre standarder end kontor udstyr.

I den forbindelse ser vi jævnligt konflikter udstyret imellem. Derfor adskilles kontorets og produktionens netværk.

Til brug i industri-netværk har vi udviklet en Server løsning, som tager vare på de problemstillinger, der er knyttet netop til denne problematik.

Serveren indeholder også funktioner til håndtering af software versioner i produktions maskinerne samt VPN og adgangsstyring til eksterne leverandører.

     
19082011474

Port system

Et port styrings system kan blandt andet bruges til at bestemme hvem der har tilladelse til at komme ind og hvornår de har lov til det. Dette er en meget populær løsning blandt transport og engros firmaer.

Vore løsninger giver mulighed for at styre adgangen fra et centralt sted, hvorpå der kan oprettes koder til enkelt brug (så som ind og ud en enkelt gang) eller til flere antal gange. Systemet er fleksibelt og kan tilpasses efter behov og ønsker for at opnå den sikkerhed, der er behov for.